BÜYÜKŞEHİR MİNİK BAŞKANLARA EMANET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına oturan ilköğretim okulu öğrencileri, 23 Nisan mesajlarını paylaştılar.

BÜYÜKŞEHİR  MİNİK BAŞKANLARA EMANET
23 Nisan 2017 Pazar 16:54

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Mehmet Gedik Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Ceren Yediparmak ve Özel Çağdaş Ortaokulu 4. sınıf öğrencisi Yağmur Türe sembolik olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Minik başkanlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in Eskişehir’de hayata geçirdiği projeleri çok beğendiklerini ifade ettiler. Çocuklar ayrıca, açılmasını merakla bekledikleri Hayvanat Bahçesi için Başkan Büyükerşen’den bilgi aldılar.
  Büyükerşen minik başkanların taleplerini ilgili belediye birimlerine ileteceğini belirterek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Büyükerşen “Çocuklar bizim geleceğimiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetimizi emanet ettiği çocuklarımızı önemsiyor ve Büyükşehir Belediyesi olarak sizlere daha iyi bir gelecek bırakmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu vesileyle sizlerin ve tüm dünya çocuklarının çocuk bayramını kutluyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.