BÜYÜKERŞEN, ‘HAYIR PLATFORMU’ İLE BULUŞTU

Eskişehir’de referandum çalışmaları için bir araya gelen 60’a yakın kitle örgütü, sendika ve meslek örgütünün oluşturduğu ‘Hayır Platformu’ Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

BÜYÜKERŞEN, ‘HAYIR PLATFORMU’ İLE BULUŞTU
15 Şubat 2017 Çarşamba 14:14

Farklı görüş ve düşüncelerden 60’a yakın sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu ‘Eskişehir Hayır Platformu’ Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette Hayır Platformu adına konuşan Yalçın Mutlu, Eskişehir’de örgütlü bir şekilde hayır için çalışmalara başladıklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen ise, belediyeciliğin yanı sıra sivil toplum gönüllüsü olarak bu mücadelenin içinde olacağını ifade etti. Başkan Büyükerşen “Bu seçimlerde sivil toplum kuruluşlarına büyük görev düşüyor. Örgütlü bir şekilde mahalle mahalle, ilçe ilçe dolaşarak insanlara yapılmak istenen sistem değişikliğini anlatmamız gerekiyor. 16 Nisan’a kadar parti gözetmeksizin, tek adam rejimine karşı demokratik, parlamenter, cumhuriyet rejimi için çalışmalıyız” dedi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.