BİZ DAVULA VURDUK; DÜMBELEKTEN SES GELDİ

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü’nün, hayır için platform kuran merkez sağ temsilcileriyle ilgili eleştirilerine tepki geldi.

BİZ DAVULA VURDUK; DÜMBELEKTEN SES GELDİ
08 Mart 2017 Çarşamba 14:44

Merkez Sağ Siyasetçiler ‘Hayır’ Platformu adına açıklama yapan Bekir Sıtkı Saraç, şunları söyledi: “16 Nisan tarihinde yapılacak olan anayasa referandumunu milletin önüne getirip ‘evet’ mi, ‘hayır’ mı diye soran AK Parti’dir. Bizler de bu soruya ‘hayır’ diye cevap verdik. Bu cevabımız öyle anlaşılıyor ki, AK Parti İl Başkanı Sayın Dündar Ünlü ve çevresini çok panikletmiş. Sayın Başkan’a tavsiyemiz bu konuyu siyasi arenaya çekmeden, medeni ölçüler içerisinde, demokrasinin ruhuna yakışır bir olgunlukla (eğer becerebilirse) kabullenmesidir. Bizler demokratik hakkımızı kullanarak tercihimizi hayırdan yana kullanıyoruz ve Eskişehirli hemşerilerimizi bu yönde oy kullanmaya çağırıyoruz. Bu şehre ve ülkeye geçmişte uzun yıllar çok önemli hizmet etmiş siyasi partilerde görev almış mensupları olarak bu mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Bizim içimizde AK Parti’de siyaset yapmış ama bu referandumda hayır oyu vereceğini söyleyen ve bu yönde çalışan kişiler de vardır. Korkunun ecele faydası yok. Sayın Dündar Ünlü bizi bıraksın da, AK Parti içerisindeki hayırcıları biraz dinlesin. Belki doğruyu onlardan öğrenebilir.”
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.