BİR TEPKİDE ÜNLÜ’DEN

Dündar Ünlü, Hakan Şükür’ün ihraç edilmemesinin mide bulandırıcı olduğunu söyledi.

BİR TEPKİDE ÜNLÜ’DEN
26 Mart 2017 Pazar 16:10

Galatasaray Kulübü dün Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen yıllık olağan mali genel kurul toplantısında, FETÖ/PDY ile olan ilişkileri dolayısıyla kulüp disiplin kurulunun değerlendirmesi sonucunda yönetim kurulunun üyelikten çıkartılmalarına karar verdiği eski savcı Zekeriya Öz, tutuklu valiler Hüseyin Avni Mutlu ve Şahabettin Harput, eski futbolcular Hakan Şükür, Arif Erdem ve İsmail Demiriz ile iş adamı Hazim Sesli ile ilgili oylama yapılmıştı. Eski futbolcular Hakan Şükür ile Arif Erdem’in Galatasaray üyeliğinden ihraç talebi, dün yapılan mali genel kurulda oy çokluğuyla reddedilmişti. Bu kararın ardından Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, genel kurulda alınan karara tepki göstermişti. AK Parti Eskişehir iL Başkanı Dündar Ünlü’de Galatasaray’a tepki gösteren isimler arasında yer aldı. Sosyal medya üzerinde yaptığı açıklama Dündar Ünlü “Galatasaray genel kurulunun fetöcü Hakan Şükür’ü kulüpten ihraç etmeyerek bunu İzmir marşıyla kutlaması mide bulandırıcı ve utanç vericidir” dedi. Öte yandan gelen tepkiler üzerine Galatasaray Yönetimi bugün saat 17.00’de bir kez daha toplanacak.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
incitatus - 7 yıl önce
Galatasaray camiası büyük bir camiadır ama Türkiye çok çok büyük bir ülkedir. Galatasaraylılar bu hatadan dönecek ve mutlaka fetöcüleri temizleyecektir.