BEYLİKOVA’DA ‘HAYIR’I ANLATTI

Ataç, Beylikova’da vatandaşlara referandumda neden ‘hayır’ denilmesi gerektiğini anlattı. İşsizliğe dikkat çeken Ataç, belediyeye gelen 100 kişiden 80’inin kendisinden iş istediğini belirtti.

BEYLİKOVA’DA ‘HAYIR’I ANLATTI
17 Şubat 2017 Cuma 12:39

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Beylikova’da Aşağıdudaş, Gökçeayva ve Yeniyurt mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.  Başkan Ataç, ilk olarak Aşağıdudaş Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada konuşan Ataç, “Referandumda cevabımız ne olursa olsun, kararımızı verirken neden o kararı verdiğimizi iyi bilmeliyiz. Hayır diyenler neden hayır, evet diyenler de neden evet dediğini iyi bilmelidir. Bu bir parti seçimi değildir. Değişecek 18 maddeyi iyi bilmeliyiz. Hangi kısmında ne tür değişiklikler yapılacak iyi öğrenmeliyiz.” şeklinde konuştu.
‘Hayır’ diyen de ‘evet’ diyen de vatan haini değildir
Başkan Ataç, daha sonra Gökçekaya Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet etti. Ataç burada; “Hayır diyen de evet diyende vatan haini değildir ve bu ülkede bundan sonra da birlikte barış içinde yaşayacaktır. 2016 yılında sadece Eskişehir’de 16 şehidimiz var. Şehitlerimizi hep beraber uğurladık. Ülke ekonomisini görüyorsunuz. Asgari ücretle çalışıp, 2 çocuk büyüten adam tam anlamıyla bir mucize yaratıyor” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanlığı tarafsız bir sistemdir
Son olarak Yeniyurt Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet eden Ataç, “Sevgili dostlar, cumhurbaşkanı tarafsız olmalıdır. 18 madde değiştiğinde tüm yetkiler tek bir kişiye ait olacak. Yönetimde tek yetkili kişi diye bir şey olmamalı, cumhurbaşkanlığı tarafsız bir sistem olmalı” şeklinde konuştu.
Belediyelere en yaygın gelen talep iş talebi
Üç mahalle ziyaretinde de işsizliğe değinen Ataç, “Benim kapım herkese açık. Her kesimden oy alabildiğim için Tepebaşı’nda seçim kazanıyorum. Bana günde yüz kişi ziyarete geliyorsa, sekseni iş için geliyor. Keşke belediyenin imkanı olsa da herkesi işe alabilsek. Fakat böyle bir durum söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.