BELEDİYEYİ ZİYARET ETMEDİ, METNE İMZA ATMADI

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Büyükşehir Belediyesi anı defterine yazıldığı iddia edilen ve Büyükerşen’den övgüyle bahsedilen notla ilgili açıklama yaptı.

BELEDİYEYİ ZİYARET ETMEDİ, METNE İMZA ATMADI
19 Mart 2017 Pazar 17:38

Ünlü, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “17 Mart 2017 tarihinde şehrimizi ziyaret eden Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan o şehirlerde ziyaret etmeyi uygun gördüğü kurumların şeref defterlerini imzalamaktadır. Şeref defterlerindeki metinler Cumhurbaşkanlığı Basın Bürosu tarafından hazırlanmaktadır. Cumhurbaşkanımızın şehrimizi ziyaretinden sonra Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından basına servis edilen imzasız metni sanki Cumhurbaşkanımız Büyükşehir Belediyesini ziyaret etmiş ve taltif etmiş gibi lanse etmeye çalışmıştır. Oysaki Cumhurbaşkanımız Eskişehir Büyükşehir Belediyesini ziyaret etmemiş, Cumhurbaşkanlığı Basın Bürosu tarafından hazırlanan metni de imzalamayı uygun görmemiştir. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı Basın Bürosu tarafından hazırlanan imzasız metni basına servis ederek Cumhurbaşkanımız üzerinden siyasi pirim elde etmenin beyhude çabası içindedir.”
 
 
  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent - 7 yıl önce
Metni belediye kapısının önüne atıp kaçmışlar değil mi?