BELEDİYE NE YAPTI NE ETTİ?

Odunpazarı Belediyesi 3 yıl boyunca yaptıklarını ve yapamadıklarını halka anlatacak. 1 Nisan’da başlayacak etkinlikte belediye yetkilileri ve çalışanları vatandaş ile bir araya gelerek soruları yanıtlayacak.

BELEDİYE NE YAPTI NE ETTİ?
30 Mart 2017 Perşembe 12:07

3 YILIN ARDINDAN
Odunpazarı Belediyesi’nin 1100 günü etkinlikleri ESPARK’ta Odunpazarı Belediyesi geleneksel hale getirdiği bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.“Odunpazarı Belediyesi’nin 1100 Günü” sloganıyla ESPARK Alışveriş Merkezinde etkinlik alanı oluşturacak olan Odunpazarı Belediyesi; 3 yılda gerçekleştirdiği, devam eden çalışmaları ile hayata geçireceği projeleri anlatacak. Odunpazarı Belediyesi, 1 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 15.00’te ESPARK’ta etkinlik alanı oluşturacak. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un göreve geldiği 1100 günlük çalışmaları hakkında bilgi verecek, projelerini anlatacak olan Odunpazarı Belediyesi, 7 Nisan 2017 Cuma günü 18.00’e kadar buradaki etkinliklerine devam edecek.

KURT VE BİLGEHAN NUTUK HEDİYE EDECEK

1-7 Nisan 2017 tarihleri arasında etkinlik alanına gelen vatandaşlar birim müdürleri ve belediye çalışanlarından yüz yüze bilgi alabilecek. Etkinliğin ilk günü aynı zamanda İnönü Zaferinin 96’ncı yılana denk geliyor. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve İsmet İnönü’nün torunu CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan ile etkinliğin ilk günü Eskişehirlilere Uluönder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri NUTUK’u hediye edecek.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.