BAŞVURULAR BAŞLADI

İŞKUR İl Müdürlüğü, Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında, Eskişehir’deki 14 belediyede çalıştırmak üzere toplam 680 işçi alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURULAR BAŞLADI
27 Şubat 2017 Pazartesi 18:34

İŞKUR İl Müdürlüğü, Toplum Yararı Programı kapsamında Eskişehir’de 1750 kişiyi işe alacak. İş için müracaatlar başladı. Müracaatlar 3 Mart Cuma gününe kadar devam edecek.  Çalışma süresi altı ay olan programa katılmak isteyenlerin sistem üzerinden başvuru yapması yeterli olacak. İşe alınacak kişiler noter kurası ile belirlenecek. Kura tarihi ise henüz belli değil. Program kapsamında kadınlar, 35 yaş üstü bireyler, engelliler, eski hükümlüler terörle mücadele de malul sayılmayacak şekilde yaralananlar öncelikli tutulacak.  Programa katılım şartları ise; Kuruma kayıtlı işsiz olmak,18 yaşını tamamlamış olmak ve öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç)
TYP kapsamında ilçelere alınacak kişi sayısı şöyle:
Alpu Belediyesi:                    50
Beylikova Belediyesi:           50
Çifteler Belediyesi:                50
Günyüzü Belediyesi:            60
Han Belediyesi:                      10
İnönü Belediyesi:                  50
Mihalgazi Belediyesi:             60
Mihalıççık Belediyesi:          50
Mahmudiye Belediyesi:         20
Seyitgazi Belediyesi:             50
Sivrihisar Belediyesi: 50
Sarıcakaya Belediyesi:         60
Odunpazarı Belediyesi:          60
Tepebaşı Belediyesi:             60
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ibrahim - 7 yıl önce
Bende is arlyorum