Başkan Ataç’tan Büyükelçi Corona’ya ziyaret

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Panama’nın Ankara Büyükelçisi Jorge Hernan Miranda Corona’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Ataç’tan Büyükelçi Corona’ya ziyaret
19 Temmuz 2017 Çarşamba 14:10


Geçtiğimiz günlerde Eskişehir’e gelerek Tepebaşı Belediyesinin projeleri hakkında bilgi alan Corona’ya iade-i ziyarette bulunan Başkan Ataç’a, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Aydoğmuş ve Fikriye Güven Zaptiye de eşlik etti.
Corona, ziyaretten dolayı Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti. Başkan Ataç da, Büyükelçi Corona’ya iki ülke arasında kurulan iyi ilişkilerden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyarette ayrıca Ataç ve Corona, her iki ülkenin kültürel açıdan paylaşım ve etkileşiminin nasıl artırılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret, Başkan Ataç’ın günün anısına Büyükelçi Corona’ya takdim ettiği hediyenin ardından çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.