BAHANELERE SIĞINMAYIN, TEPEBAŞINA HİZMET EDİN

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, yeraltına alınan demiryolunun üst kısmına yapılan dinlenme alanının bakımının Tepebaşı Belediyesi tarafından kasıtlı olarak yapılmadığını iddia etti.

BAHANELERE SIĞINMAYIN, TEPEBAŞINA HİZMET EDİN
27 Şubat 2017 Pazartesi 16:15

Kaynarca, hemzemin geçitlerinin kaldırılması ve demiryolunun yer altına alınmasını Eskişehir’e yapılan en büyük hizmet olarak gördüklerini söyledi. Hükümetin Tepebaşı bölgesine yaptığı yatırımların takip görevinin kendilerinde olduğunu ifade eden Kaynarca, hat boyu üzerindeki dinlenme alanının Tepebaşı Belediyesi tarafından bilerek ve kasıtlı olarak yapılmadığını ileri sürdü.
“ATAÇ’I ESKİŞEHİR HALKINA ŞİKAYET EDİYORUM”
Kaynarca, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı Eskişehir halkına şikayet ederek şunları söyledi:  “Milletimizin bir süreliğine belediyeyi kendisine emanet ettiği Sayın Belediye Başkanı da kendi sınırları içinde belli görevleri yerine getirmekle mükelleftir. Kapalı kesitin üstündeki yürüyüş alanının bakımını vatandaşlarımız aracılığıyla ve doğrudan defalarca dile getirmemize rağmen, bilerek ve kasıtlı olarak yapmayan Tepebaşı Belediyesini, bütün otoritelerin üstünde olan milletimize, Eskişehir halkına şikayet ediyorum.”
“BELEDİYE GÖRMEZDEN GELİYOR”
Ataç’ı bahanelere sığınmakla suçlayan Kaynarca, “Kendi alanım değil demesi mümkün olmadığından, bize devredilmedi bahanesine sığınan başkan ve belediye, camiler, okullar ve sanayi sitelerindeki birçok sayabileceğimiz alana devrolmadan işlem yaparken burada keyfi bir uygulama ile önceki örnekleri görmezden gelmektedir” dedi.
“GÜNLERDİR İYİ NİYETLE BEKLEDİK”
Kaynarca, “Günlerce iyi niyetle, pozitif bir Eskişehir için bekledik. Başkanın elinde fırsat varken buna iyi niyetle karşılık verip çalışacağını düşündük. Kendisine gerek bakanlıklar düzeyinde, gerekse Tepebaşı Meclisi’nde destek olan AK Partililer, şimdi kendisine sıra geldiğinde ne yaptığını görmüş oldu. Eskişehir’in bu görüntülere maruz kalmasına sebep olmasına inanamadık” ifadelerini kullandı.
“KASITLI HAREKETLERDEN VAZGEÇİN”
Hat boyu üstündeki görüntülerin Eskişehir’e yakışmadığını anlatan Kaynarca, belediyeyi hiçbir bahaneye sığınmadan harekete geçmeye davet etti. “AK Parti yatırımı diye bu halde olması içinize siniyor mu?” diyerek Başkan Ataç’a seslenen Kaynarca, şunları kaydetti: “Her yerde reklamını yaptığınız hoşgörünüz nerede? Camiler Müftülüğe, okullar Milli Eğitime, Yurtlar KYK ‘ya bağlı değil mi? TCDD ve hükümet konu ile ilgili harekete geçmiştir. Ancak bir yerel yönetici olarak, hiçbir şeyi beklemeden hizmet etmeniz gerekir. Bu yaptığınız kasıtlı hareketlerden vazgeçin. Konuyu Tepebaşı ve Eskişehir halkı ile takip edeceğiz.”
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.