BABAM YAŞASAYDI ‘HAYIR’ DERDİ

Alparslan Türkeş’in kızı Çağrı Türkeş, referandumda hayır diyeceğini belirterek, “Bu anayasa değişikliği teklifi, babam Alparslan Türkeş’in ilkelerine karşı bir tekliftir” dedi.

BABAM YAŞASAYDI ‘HAYIR’ DERDİ
25 Mart 2017 Cumartesi 02:40

Alparslan Türkeş'in kızı Çağrı Türkeş, Sinan Oğan'ın  Hasan Polatkan Kültür Merkezi'ndeki konferansına katılarak, bir konuşma yaptı. Çağrı Türkeş, anayasa değişikliği teklifinin, Türk milletinde bir endişe uyandırdığını belirterek, şunları kaydetti: "Geçen 15 sene zarfında ülkemizde birçok tuzaklar kurulduğuna şahit olduk. Sayın Cumhurbaşkanımız da, kendisinin birçok konuda aldatıldığını söyledi, itiraf etti. Anayasa değişiklik teklifi de son bir aldanmaya kapı açacak bir tekliftir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, Türk milletinin birliğini tehlikeye sokacak bir teklif olarak gördüğüm için hayır diyorum. Bu, Rahmetli Babam Alparslan Türkeş'in de ilkelerine karşı tekliftir. Hayatta olsaydı öyle bir teklifi, MHP yöneticilerinin yapması mümkün olmazdı. MHP yöneticilerinin böyle bir teklife öncülük etmesi, bundan evvel bütün iddialarını çürütür mahiyette bir davranıştır ve hepimizi çok üzmektedir. Biz ülkemizin selameti için partimizin ayakta kalabilmesi için gönülden hayır diyoruz." (haber3 hilal)
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.