ATAÇ TOPU TACA ATIYOR!

Yasada ‘belediye meclis üyelerinin doğrudan ya da dolaylı olarak belediye ile iş yapamayacağı’ yazılıyken, Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Fatma Rabia Ay’ın, belediyenin Alzheimer Merkezi’ne ücretli olarak psikolojik destek hizmeti verdiği iddia edildi.

ATAÇ TOPU TACA ATIYOR!
01 Haziran 2017 Perşembe 20:37

İki ay önce meclis toplantısında AK Partililerin gündeme getirdiği konuya göre, Tepebaşı Belediyesi, Aşağısöğütönü’ndeki Alzheimer Merkezi için özel bir hastane ile sağlık sözleşmesi imzaladı. Hizmeti veren doktorun ise CHP’li Meclis Üyesi Fatma Rabia Ay olduğu öne sürüldü. Konu AK Partili Meclis Üyeleri tarafından Nisan ayındaki toplantıda gündeme getirilmişti.  İki aydır cevap alınamayan konu bugün ki Meclis toplantısında yine gündeme geldi. AK Partililer 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun ilgili maddesine değinerek “Belediye başkanları ve meclis üyelerinin görevleri süreleri boyunca, belediye ve bağlı kuruluşlarına karşı doğrudan doğruya ve dolaylı olarak taahhüde girmelerinin engellendiği’ hatırlatıldı. Yaklaşık iki aydır sorulan soruya yanıt vermekten kaçınan Başkan Ahmet Ataç’ın önümüzdeki Salı günü gerçekleşecek toplantıda yanıt vermesi bekleniyor.
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.