“AMACINA UYGUN HİZMET VERECEK”

Odunpazarı Belediyesi ile DSİ arasında krizi neden olan Şehr-i Derya Parkı ile ilgili, DSİ 3. Bölge Müdürlüğü’nden açıklama geldi. DSİ, piknik alanının amacına uygun olarak Eskişehirlilere hizmet vermeye devam edeceğini bildirdi.

“AMACINA UYGUN HİZMET VERECEK”
14 Temmuz 2017 Cuma 18:22

DSİ mülkiyeti kendisine ait olan  ve 2010 yılında 5 yıllığına Odunpazarı Belediyesi’ne tahsis ettiği Şehr-i Derya Piknik alanında bundan sonraki süreçte kendisi hizmet verecek. Esgündem26’nın telefon ile ulaştığı DSİ 3. Bölge Müdürü Hayrettin Baysal,  Şehr-i Derya Piknik alanının ve Kanlıpınar Göleti’nin bundan sonraki süreçte amacına uygun olarak hizmet vermeye devam edeceğini aktardı. Baysal, “Kimse endişe etmesin. Eskişehirliler, yine aynı alanı piknik alanı olarak kullanmaya devam edecek.  Odunpazarı Belediyesi’nin verdiği hizmeti bundan sonraki süreçte biz vereceğiz. O alan amacına uygun olarak hem sulama da hem de vatandaşların piknik yapacağı bir yer olarak kullanılacak” dedi.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.