AKP’Lİ BELEDİYELER ASFALT PARASI ALMIYOR MU?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, asfalt katılım payları ile ilgili eleştirilere belediye meclisinde yanıt verdi. Kurt, asfalt katılım paylarının alınmasına ilişkin 3 Temmuz 2014 yılında oybirliği ile alınan kararı hatırlatarak, “Temmuz 2014’te alalım. Ama 2017’de almayın. Şimdi bunu geçeceğiz” dedi.

AKP’Lİ BELEDİYELER ASFALT PARASI ALMIYOR MU?
02 Ekim 2017 Pazartesi 22:55

Kurt, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Ben popülizm yapan, demagoji yapan politikacılardan değilim. Türkiye’de asfalt parası alınır mı? Alınır. Alınacak. Bizim asfalt parası almama gibi bir şansımız yok. AKP’li belediyeler almıyor mu? Demek ki bu bir keyfilik değil.  Almayan AKP’li belediye var mı?  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2015’te diyor ki, “Biz de vatandaşımız gibi bu paranın alınmamasını istiyoruz. Yetkimiz bu kadar.” Bunlar varken bize  “71 Evler ’de garibandan asfalt parası almayıver…’ diyorsunuz.  3 Temmuz 2014’te siz bu mecliste değil miydiniz? O zaman ki garibanlardan niçin alıyoruz oybirliğiyle. İşte keyfilik budur. 3 Temmuz 2014’te alalım. Ama 2017’de almayın. Şimdi bunu geçeceğiz. Eğer siz gariban vatandaşı düşünüyorsanız, başka şeyler yapmanız lazım.  Biz asfalt parasını almayacaksak, siz de üçüncü köprüden geçiş parası almayın. Osmangazi köprüsünden geçiş parası almayın. Buradan kimseye ekmek çıkmaz. Biz işimize bakalım.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.