AK PARTİ'DEN TOBB’A ZİYARET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, “Diyalog başarının anahtarı. Yeni dönemde çok güçlü bir diyalog mekanizmasını oluşturmak hedefim” dedi.

AK PARTİ'DEN TOBB’A ZİYARET
04 Ağustos 2017 Cuma 16:27

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, bir işveren olarak Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığı ve TOBB Yönetim Kurulu üyeliği yaptığı dönemlerde TOBB camiasını yakından tanıma fırsatı bulduğunu söyledi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun önderliğinde TOBB camiasında yer ve sorumluluk almaktan dolayı şanslı olduğunu belirten Karacan, TOBB’un yaptığı projelerle Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunduğunu ifade etti. Özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen istihdam kampanyasında aldığı rol ve sorumluluk için de TOBB’a teşekkür etti. Karacan, TOBB ve Oda/Borsa camiasının her zaman demokrasiden, milletten ve devletten yana olduğunu vurguladı. Siyasetin görevinin sivil toplum kuruluşlarına destek vermek olduğunu vurgulayan Karacan, “Sorunlarımızın çözüm adresi siyasi kurumlar. Şimdi hem siyasi kimliğimle hem işveren olarak hem de bir sivil toplumun gücüne inanan biri olarak sizlerin hizmetinde olacağım. Diyalog başarının anahtarı. Yeni dönemde çok güçlü bir diyalog mekanizmasını oluşturmak hedefim” dedi.
 
“Karacan, bizim sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı iyi bilen birisi”
 
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da camianın içinden gelen ve TOBB’da beraber çalıştığı Karacan’ın AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Karacan’ı yeni görevinden dolayı kutlayan ve hayırlı olsun diyen Hisarcıklıoğlu, “Sayın Karacan, hem TOBB’da hem de siyasete girdiği dönemde üstlendiği her görevde başarılı çalışmalar yaptı. Yeni görevinde de her şeyi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Karacan, camiamızın içinde yer alan, bizim sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı iyi bilen birisi. Camiamızın sorunlarının çözümü noktasında taleplerimize gereken duyarlılığı göstereceğinden eminim” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğa Sever - 7 yıl önce
Ziyarette ; Eskişehir Bilişim ve Turizm Kümelenmesi konusu , gündeme geldi mi acaba?