ADIYAMAN NEREDE, ESKİŞEHİR NEREDE!

Osmangazi Elektrik Dağıtım şirketinin yeni sahibi Zorlu Grup’un elektrik arıza hattı olan 186 hizmetini Adıyaman’da bir şirketten sağladığı iddia edildi. İddialar, “Neden bu bölgeden değil de Adıyaman’dan” yorumlarına neden oldu.

ADIYAMAN NEREDE, ESKİŞEHİR NEREDE!
17 Şubat 2017 Cuma 21:10

2010 yılında özelleştirilen ancak yasal yükümlülüklerini yerine getirmediği için EPDK tarafından el konulan Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketi’nin yeni sahibi Zorlu Grup oldu. Holdingin işçi çıkaracağı ile ilgili iddialar çalışanlar arasında konuşulurken, elektrik arıza hattı olan 186 hizmetinin Adıyaman’da bir şirketten sağlandığı iddiaları da kafaları karıştırdı. Eskişehir, Afyon, Bilecik, Kütahya ve Uşak'ta 1,5 milyon abonesi bulunan Osmangazi Dağıtım Şirketi’nin bu hizmeti neden bu illerden değil de Adıyaman’dan sağladığı soruluyor.  Eskişehirli vatandaşlar ise ALO 186 hattını kullanırken sıkıntı anlatmak sorun yaşadıklarını aktarıyor.  
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.