ADALET YÜRÜYÜŞÜ 7’İNCİ GÜNÜNDE

Kılıçdaroğlu'nun önderlik ettiği Adalet Yürüyüşü'nde bugün yedinci gün. Kortej Ankara- Bolu sınırından Yayla Mokamp Tesisleri’nden yürümeye başladı. Esgündem26 bugün ki yürüyüşü adım adım takip ediyor.

ADALET YÜRÜYÜŞÜ 7’İNCİ GÜNÜNDE
21 Haziran 2017 Çarşamba 11:40

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, yedinci gününde de İstanbul’a doğru yürüyüşüne devam ediyor. Yürüyüşe Eskişehir’den de destek geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Sinan Özkar, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Güney Demirdaş yürüyüşe katılan isimler arasında yer aldı. Ayrıca çok sayıda partili de sabahın erken saatlerinde Eskişehir’den otobüsler ile yürüyüşün yapıldığı bölgeye hareket etti. CHP’nin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının da bugün güzergâh üzerinde yapılacağı açıklandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.