3 YIL GEÇTİ, EVLAT ACISI HALA DİNMEDİ

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Gezi olayları sırasında Eskişehir’de hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın ailesini makamında ağırladı.

3 YIL GEÇTİ, EVLAT ACISI HALA DİNMEDİ
10 Aralık 2016 Cumartesi 14:07

Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz ve babası Şahap Korkmaz’ın bulunduğu ziyarette, Ali İsmail Korkmaz’ın Yargıtay’da görülen temyiz duruşması konuşuldu. Dava ile ilgili gelişmeleri Başkan Kurt ile paylaşan Emel ve Şahap Korkmaz, olayın üstünden üç sene geçmesine rağmen acılarının dinmediğini belirtti.  Yüreklerinde yanan ateşin soğumadığını dile getiren Anne Emel Korkmaz, Eskişehir halkının Ali İsmail’in kavgasını sürdürme noktasında en büyük dayanakları olduğunu söyledi. Korkmaz ailesinin acısını paylaştıklarını ifade eden Başkan Kurt ise, Ali İsmail’in Eskişehir’in evladı olduğunu vurguladı. Ali İsmail Korkmaz Davası’nın bağımsız ve adaletli bir şekilde, haklı olandan yana sonuçlanması gerektiğini dile getiren Başkan Kurt, Korkmaz ailesinin yanında olduklarını, bundan sonra da her türlü desteğe hazır olduklarının altını çizdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.