18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anıldı

18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında Eskişehir Hava Şehitliğinde,Eskişehir Valiliği tarafından tören düzenlendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anıldı
18 Mart 2017 Cumartesi 12:42

HABER:GÖZDE ÇELİK
18 Mart Çanakkale Zaferi kapasamında düzenlenen tören Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Muharip Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Hasan Küçükayyüz, AK parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Önder Tuna, şehit aileleri , gaziler ve çok sayıda konuk katıldı.

Protokol sırasına göre çelenklerin şehitliğe sunulması, saygı duruşu , saygı atışı ve İstiklal Marşı eşliğinde bayrakların göndere çekilmesi ile başlayan törende,  Türkiye Harp malulü Gaziler ,Şehit Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin  yaptığı konuşmada  '' Çanakkale bir ölüm kalım savaşıydı. Çanakkale bir saldırıya karşı  etten ve kemikten bir savunmaydı. 18 Mart Şehitler Günü münasabetiyle  bizlere bu güzel yurdu emanet  eden Cumhuriyetimizin  kurucusu ebedi  Başkomutanımız Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını , vatanımızın bölünmez bütünlüğünü  ve Cumhuriuyetimizin  temel niteliklerinin  muhafazası için gözlerini kırpmadan  canlarını feda eden  aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi saygıyla anar, yüce ulusumuza şükranlarımı sunarım''dedi.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.