165 ARAÇLIK DEV FİLO

Odunpazarı Belediyesi, belediyenin araç filosuna1 adet otobüs, 1 adet yükleyici, 1 adet silindir ve 1 adet de çekici katıldı.

165 ARAÇLIK DEV FİLO
26 Nisan 2017 Çarşamba 13:48

BAŞKAN KURT: “KİRALIK ARAÇ DÖNEMİNİ KAPATMAK İSTİYORUZ”
Törende konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin araç filosunda bulunan araçların sayısının 165’e yükseldiğini belirtti. Başkan Kurt konuşmasına su sözlerle devam etti: “Yeni araçlarımız hayırlı uğurlu olsun. Hem Eskişehir hem de Odunpazarı Belediyesi açısından önemli bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Şuana kadar alınan araçlarımız toplamda sayı olarak 165’e ulaşmış durumda. Bu araçların mülkiyeti, bakım ve onarımı tamamen Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüzde gerçekleştirilmekte. Bugün 1 adet yükleyici, 1 adet silindir ve 1 adet çekici ile 1 adet otobüs araç filomuza katıldı. Umarım kazasız belasız bir çalışma süreci geçiririz. Eskişehir’de Odunpazarı Belediyesi olarak, kiralık
 araç dönemini kapatmak istiyoruz. Kiralık araçlarla belediye çalışmalarında sıkıntı yaşandığını, daha maliyetli olduğunu biliyoruz. O nedenle de kendi araçlarımızı almaya gayret ediyoruz. Kendi araçlarımızı aldıktan sonra da ulaştırma müdürlüğümüz ciddi bir atölye kurarak, kendi tamirini kendisi yapacak noktaya gelmiştir. Bu araçlarda tamir edilen, yenilenen ve neredeyse sıfır kilometreye dönen araçlardır. Bu yıl altı aracımızı da yenilemek suretiyle faal hale getirdik. Hayırlı olsun. Çalışan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Ellerine sağlık. Umarım kaza bela olmadan bu çalışmalarımızı sürdürürüz.”   
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.