1 MAYIS KUTLAMALARI BAŞLIYOR

1 Mayıs’ı Sıhhiye Meydanı’nda kutlayacak sendikalar Sakarya Cadde’sinde toplanmayı sürdürüyor. Öte yandan Odunpazarı’nda kutlama yapacak olan Kamu Sen üyeleri ise Atatürk Bulvarı’nda toplanmaya devam ediyor.

1 MAYIS KUTLAMALARI BAŞLIYOR
01 Mayıs 2017 Pazartesi 11:15

Sıhhiye’de kutlama yapacak siyasi parti ve sendikalar Sakarya Cadde’sinde toplanmayı sürdürüyor.  Birkaç dakika sonra polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı gözlemlenen Sıhhiye Meydanı’na doğru yürüyüş başlayacak. Öte yandan bu sene merkezi olarak Eskişehir 1 Mayıs kutlaması yapacağını açıklayan Kamu Sen’de Odunpazarı Meydanı’nda yapacağı kutlamalar için toplanmayı sürdürüyor. Genel Başkan İsmail Koncuk’un katılımı ardından sendika üyeleri bulvardaki Atatürk anıtına çelenk koyarak Odunpazarı Meydanı’na doğru yürümeye başlayacaklar. Öte yandan Yılmaz Büyükerşen ve Gaye Usluer, Kamu Sen’in toplandığı alanı ziyaret ederek işçilerin 1 Mayıs’ını kutladı.   
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.