Zirkonyum Diş İzmir

Zirkonyum Diş İzmir
19 Eylül 2020 Cumartesi 14:20

Zirkonyum diş kaplama yöntemi sararan, çarpık yapılı, dişlere sahip olan kişilere uygulanan bir yöntemdir. Bu yöntem ile kişiler aradıklarıgüzel bir gülüş ve estetik yapılı dişlere sahip olabilmekteler. Estetik diş hekimliği giderek gelişmekte ve insanlara artık daha rahat bir gülüş imkânı tanımakta.

Zirkonyum doğadan elde edilen katı ve beyaz renkli bir elementtir. İşlenerek seramiğe dönüştürülür ve diş kaplama tedavisinde kullanılır. Zirkonyum dişİzmir ilinde oldukça fazla talep gören bir kaplama tekniğidir. Bu sayede kişiler daha doğal bir görünüme kavuşmasının yanında diğer metal alaşımlı diş kaplama yöntemine göre de daha sağlıklıdır. Zirkonyum dişler metal içerikli kaplamalar gibi dişetlerine zarar vermez ve zamanla dişetlerine meydana gelen kararmalar görülmez. Bu nedenle başta İzmir olmak üzere Türkiye’de en çok tercih edilen yöntemlerin başında gelmektedir.

Zirkonyum Diş Kaplama Kimlere Uygulanabilir?

İnsanlar belirli sebeplerle zirkonyum diş kaplama uygulamasını tercih ederler. Bu sebepler kişiden kişiye değişebilir. Ancak bu sebepleri sıralayacak olursak başta lekeli ve beyazlatma işlemlerinin sonuç vermediği dişler gelmektedir.Bu uygulamada kişinin diş yapısına uygun zirkonyum tedavisi yapılabilir. Diğer yandan kırık dişlerde, ayrık dişlerde, kaybedilmeye yakın dişlerde ve eğri dişlerde kullanılabilir. Ayrıca dişlerinin yapısından rahatsız olan ve daha güzel bir gülüşe sahip olmak isteyen kişiler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Eğer siz de daha güzel bir gülüşe sahip olmak istiyorsanız zirkonyum kaplama İzmir ilinde Smyrna Diş Kliniğifarkı ile zirkonyum tedavisi görebilir ve harika bir gülüşe sahip olabilirsiniz.

Zirkonyum Diş Kaplama Avantajları Nelerdir?

Zirkonyum, diş minesine en çok benzerlik gösteren kaplama maddesidir. Bu sayede zirkonyum kaplama dişler, doğal ve sağlıklı bir görünüm sunar.

Zirkonyum dişetlerinde de uyumun en iyi yakalandığı bir maddedir. Diğer kaplama yöntemlerinde metal destekli oldukları için dişetlerinde morarmaya benzer görüntüler oluşabilir. Ancak bu görüntü zirkonyum kaplamada asla ortaya çıkmayacaktır.

Diğer kaplama yöntemlerinde metal kaplamalar kullanılır. Bu durum metale alerjisi olan kişiler için kötü sonuçlar doğurabilir, ağızlarda metal bir tat bırakabilir. Ancakzirkonyum kaplamada bu tarz durumlar yaşanmaz ve zirkonyum metal tat vermez.

Zirkonyum kaplama dişler kullanım kolaylığı da dağlamakta. Bu kaplamların üzerinde plak oluşumu görülmez ve sararma yapmaz. Kaplama nasıl yapıldı ise ilk günkü gibi kalmaktadır.

Zirkonyum Diş Kaplama Nasıl Uygulanır?

Bu kaplamada dişlerin küçültülmesi gerekir. Daha sonra ağız ölçüsü alınarak klinik ortamda diş rengine en uyumlu renk seçilerek zirkonyum dişler hazırlanır. Diş yapısına uygunluğu test edildikten sonra özel yapıştırıcılar ile yapıştırılır. Böylece daha doğal ve sağlıklı bir gülüş elde edilir. Eğer siz de sağlıklı dişlere kavuşmak istiyorsanızzirkonyum diş İzmirilindeSmyrna Diş Kliniği’nde aradığınız gülüşe kavuşabilirsiniz. Detaylı bilgi için https://smyrnadent.com/zirkon-dis-kaplamasi/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.