“ZARARLAR BİR AN ÖNCE KARŞILANMALI”

CHP’li Çakırözer Eskişehir’de etkili olan yağışların ardından oluşan sel felaketinden etkilenen çiftçilere geçmiş olsun ziyaretlerini sürdürüyor.

“ZARARLAR BİR AN ÖNCE KARŞILANMALI”
19 Haziran 2019 Çarşamba 15:32

CHP’li Çakırözer Eskişehir’de etkili olan yağışların ardından oluşan sel felaketinden etkilenen çiftçilere geçmiş olsun ziyaretlerini sürdürüyor. Çakırözer, yaşanan felaketten en çok etkilenen bölgelerden biri olan Türkiye’nin sebze yatağı olarak bilinen Sarıcakaya’da İğdir, Kapukaya, Mayıslar köylerinde çiftçileri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Çiftçilerin zararlarının bir an önce karşılanması çağrısında bulunan Çakırözer, konunun Meclis’te de takipçisi olacağının sözünü verdi.

ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ
CHP Eskişehir Milletvekili Utku ÇakırözerSarıcaka’da İğdir, Kapukaya ve Mayıslar Mahallelerinde Eskişehir’de etkili olan yağmurların ardından oluşan sel felaketinden etkilenen çiftçileri ziyaret etti. Çiftçilere geçmiş olsun dileklerini ileten Çakırözer, oluşan hasara ilişkin bilgi aldı, talepleri dinledi. 

MECLİS’TE TAKİPÇİSİ OLACAĞIM
Sarıcakaya’nın Eskişehir’in sebze yatağı olarak bilindiğine dikkat çeken Çakırözer, “Sarıcakayamız Türkiye’nin sebze deposu. Tüm Türkiye’yi doyuruyor. Yaşanan felaketin ardından ortaya çıkan durum çok vahim. Domates, salatalık seraları yerle bir olmuş durumda. Çiftçimizin yüzde yüzün üzerinde zararı var. Yaşanan felaketin ardından ortaya çıkan zarar bir an önce karşılanmalı, çiftçimize ekonomik destek verilmeli. Bizler sonuna kadar çiftçimizin yanındayız. Meclis’te de konunun takipçisi olacağız” dedi. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.