ZABITA EKİPLERİ SERVİS ŞOFÖRLERİ VE YOLCULARI UYARDI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kararlılıkla uygulamaya devam ettiği Koronavirüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında, zabıta ekipleri aracılığıyla denetimlerini kent genelinde sürdürüyor. Trafik Zabıta ekipleritramvaylar, otobüsler, minibüsler ve taksilerin ardından servis araçlarında da denetim gerçekleştirdi.

ZABITA EKİPLERİ  SERVİS ŞOFÖRLERİ VE YOLCULARI UYARDI
22 Ekim 2020 Perşembe 13:36

Pandemi döneminin başından itibaren, hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla sıkı bir mücadele veren Büyükşehir Belediyesi, kontrollü sosyal hayatla ilgili olarak vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Yoğunluğun yaşandığı bölgelerde vatandaşları fiziksel mesafe, maske ve hijyen konusunda bilinçlendirmeye devam edenzabıta ekipleri,İçişleri Bakanlığı’nca gerçekleştirilen denetimlere de katılıyor. Ayrıca bulaş riskinin fazla olduğu toplu taşıma araçlarında özel denetimler gerçekleştiren ekipler, bu kapsamda Organize Sanayi Bölgesi’nde servis araçlarını denetledi.

Durdurulan araçlarda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da uyarısıyla vaka sayılarının en çok artış gösterdiği illerden birisinin Eskişehir olduğunu hatırlatan ekipler, şoförleri ve yolcuları maske, mesafe ve hijyen kuralları konusunda bilgilendirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.