YÜZÜGÜLLÜ’YE SÜRPRİZ

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday gösterilen Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’ye meclis üyeleri ve partililer hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YÜZÜGÜLLÜ’YE SÜRPRİZ
16 Ocak 2019 Çarşamba 16:52

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday gösterilen Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'ye meclis üyelerinden, Sivrihisar Ak Parti ilçe teşkilatı tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Sivrihisar AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şemnur Altınsoy tarafından Başkan Yüzügüllü'ye çiçek takdim edildi.

Başkan Yüzügüllü  sürpriz ziyaret için teşekkür ederek, “Sivrihisarlı hemşehrilerim bugün bana sürpriz bir karşılama hazırlayarak, duygu dolu anlar yaşattılar. Hepsinden Allah razı olsun, rabbim hep birlikte memleketimize güzel hizmetler etmeyi nasip etsin” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.