Yurttaşın maske talebine bir destek de Mahmudiye Belediyesi’nden

Salgınla mücadele eden yurttaşın maske talebine bir destek de Mahmudiye Belediyesi’nden geldi. Mahmudiyeli kadınlar Belediyenin sağladığı imkanlar ile maske üretmeye başladı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Mahmudiye’yi ziyaret ederek, maske üreten Mahmudiyeli kadınlara teşekkür etti, salgından etkilenen esnafı dinledi. Koronavirüs salgını ile mücadelede Eskişehir’de belediyelerin çalışmalarıyla yurttaşların her derdine çare ürettiğini söyleyen Çakırözer, “Şimdi de Mahmudiye Belediyemizde kadınlar maske üreterek, yurttaşın maske talebine çare olmaya çalışıyor. Hizmetleri engellenmeye çalışılsa da belediyelerimiz her zaman ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızın yanında” dedi. Mahmudiyeli esnafı da dinleyen Çakırözer, ilçelerde esnafın derdinin büyük olduğunu söyleyerek, salgından etkilenen esnafa asgari ücret tutarında nakit desteği verilmesi çağrısını yeniledi.

Yurttaşın maske talebine bir destek de Mahmudiye Belediyesi’nden
09 Mayıs 2020 Cumartesi 13:09

MAHMUDİYE ZİYARETİ

CHP’li Utku Çakırözer, Eskişehir’in Mahmudiye ilçesini ziyaret ederek bir dizi ziyarette bulundu. Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ve CHP Mahmudiye İlçe Başkanı Semih Şevgen ile ilçe esnafını ziyaret eden Çakırözer, yurttaşın maske talebine karşı maske üretmeye başlayan Mahmudiyeli kadınlarla buluştu.

YURTTAŞIN DERDİNE ÇARE VAR

Çakırözer, maske üreten Mahmudiyeli kadınları ziyaret ederek, emekleri için teşekkür etti. Türkiye’nin dört bir yanında salgın döneminde CHP’li belediyelerin yurttaşın her derdine çare ürettiğini söyleyen Çakırözer, “Hem Eskişehir merkezde hem de ilçelerimizde CHP’li belediyelerimiz tüm engellemelere rağmen yurttaşın derdine çözüm üretiyor. Şimdi de Mahmudiye Belediyemizde kadınlar dikiş makinalarının başında, maske üretimi yapıyor. Onlara bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız İshak Gündoğan’a ve büyük özveriyle maske üreten Mahmudiyeli kadınlara teşekkürler. Belediyelerimiz sosyal demokrat anlayışıyla yurttaşın her derdine çare üretmeye devam edecek” diye konuştu.

ESNAF NAKİT DESTEĞİ BEKLİYOR

Salgında dükkanı kapanan ilçe esnafına kolaylıklar dileyen Çakırözer, talep ve sıkıntıları dinledi. Salgının en çok küçük esnafı olumsuz etkilediğine dikkat çeken Çakırözer, iktidarın esnafa nakit destek sağlaması çağrısını yeniledi. Çakırözer “Hem Eskişehir’de hem de ilçelerimizde esnafımızın durumu perişan. Salgın en çok onları vurdu. Dükkanı kapanan esnafımız ile yanında çalıştırdıkları personelleri mağdur oldu. Eskişehir’de olduğu gibi Mahmudiyemizde de esnaf destek bekliyor. Zor günlerimizde bizlerin yanında olan esnafımıza en az asgari ücret tutarında nakit desteği verilmeli” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.