“Yılmaz sen istifa ediyorsun, ben yeni bir isim bakacağım”

“Yılmaz sen istifa ediyorsun, ben yeni bir isim bakacağım”
16 Ağustos 2018 Perşembe 10:54

İşin aslı kuyudaki taştır.

Kim bilir belki kırkıncı akıllı olarak yazıyorum.

Halil Ünal, Yılmaz Büyükerşen için sarf ettiği sözlerin çeyreğini nasıl yönetildiği belli olmayan TFF için sarf etseydi…

Aynı Halil Ünal, Eskişehir’de yer alan iktidar temsilcilerinden en küçük makam sahibine bile Yılmaz Büyükerşen için söylediği sözlerin çeyreğini söyleyebilseydi…

Ünal, kendisi başta olmak üzere Eskişehirspor’un son on yılını yöneten yöneticilere aynı acımasızlık ve körlükle saldırabilseydi.

Ve aynı Halil Ünal, Yılmaz Büyükerşen’e “istifa et kardeşim” deme gibi bir özgürlüğü olumlu bir şekilde kullanabilseydi (ki; çok değerli bir özgürlüktür, bu özgürlüğü hoyratça kullanmamak gerekir. Yarın bir gün gökçeklerin melih gibi bir belediye başkanı gelirse başa, adamın tozunu attırır alim Allah)

Ünal;

Bugün düştüğü duruma düşmeyecekti.

Aksine, Ünal’ın yaptığı açıklama kişisel saldırıları çıktığımız zaman çok ses getirebilirdi.

Ama Halil Ünal, makamının kaldıramayacağı kadar hafif laflarla, kendisine ve Eskişehirspor’a zarar verecek kadar büyük bir öfke ile hareket etti.

Halil Ünal, Eskişehirspor’un kurtuluşu için ortak bir akıl oluşturmaktan daha çok, siyasi yatırım yapar gibiydi adeta.

Halil Ünal “borçsuz kulüp yok” diyor. Haklı… Ve bu bozuk düzende var olma savaşında Eskişehirspor ruhunu, Eskişehirspor tarihi ve kimliğini hiçe sayarak muzaffer olacağını düşünüyor.

Ve zannedersem unutuyor

Yılmaz Büyükerşen hiçbir seçimde Eskişehirspor’u kullanmadı

Hiçbir seçimde Eskişehirspor’a sırtını yaslamadı.

Hiçbir seçimde Es Es için şehvetli belagatler ile boy göstermedi.

Yılmaz Büyükerşen’e oy vermeyeceğini belirten Halil Ünal, Yılmaz Büyükerşen’i istifaya çağırarak Es-Es için ne tür bir fayda sağlayacağı muamma, ama bir sonraki basın açıklamasında belediye başkanının kim olacağına karar verirse Eskişehirspor için olmasa da, siyasete büyük katkı sunacak galiba…

Şayet bu kavga Eskişehirspor’a fayda sağlayacaksa uzatalım

Neden, nasıl ve niçin Ünal’ın böyle parladığı soru işareti. Ancak bu kavga şayet Eskişehirspor’un çıkarına olacaksa uzatılsın, şayet Eskişehirspor’a zarar veriyor ise şimdiden tezi yok bir daha anmamak kaydı ile sona ersin.

Herkes Destici’ye bakıyor Oysaki çözüm Nabi Hoca’da

Mustafa Destici gerçekten büyük bir azim ve çaba ile Eskişehirspor için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ancak iktidar partisinin Eskişehir’deki ayağı Nabi Avcı Cumhurbaşkanı ile olan yakın diyaloğuna da göz önüne alınırsa bu işi çözebilecek nadir isimlerden, belki de tek isim. Bu nedenle Büyükerşen’in destek vermemesinden çok daha büyük bir sorun gibi geliyor bana Nabi Hoca’nın sessizliği…

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.