YILMAZ HOCA YİNE İNCE GÖRDÜ

Büyükerşen, “Bu şehirde misafirler çöp kamyonları ile değil, çiçeklerle karşılanır. İyi Parti Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Meral Akşener’e Yunus Emre’nin hoşgörü şehrine hoşgeldiniz diyor, başarılar diliyorum.”

YILMAZ HOCA YİNE İNCE GÖRDÜ
03 Haziran 2018 Pazar 16:38

Gaziantep’te seçim otobüsünün önünün çöp kamyonları ile kesildiği iddia eden Meral Akşener bugün Eskişehir’den övgü dolu sözlerle bahsetti. Eskişehir mitinginde “Dün Gaziantep’te yaşadıklarımızdan sonra bugün Eskişehir bize nefes aldırdı, OHAL’siz bir seçime gidiyormuşuz gibi hissettirdi” diyen Akşener’e, Yılmaz Büyükerşen sosyal medya hesabından yanıt verdi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu;Bu şehirde misafirler çöp kamyonları ile değil, çiçeklerle karşılanır.  İyi Parti Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Meral Akşener’e Yunus Emre’nin hoşgörü şehrine hoşgeldiniz diyor, başarılar diliyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.