YILMAZ HOCA O LİSTEDE YER ALDI

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ORC araştırma şirketinin yaptığı son ankete göre en başarılı CHP'li belediye başkanları arasında ikinci sırada yerini aldı.

YILMAZ HOCA O LİSTEDE YER ALDI
23 Temmuz 2020 Perşembe 15:38

ORC Araştırma Şirketi’nin Yerel Yönetimler Performans Araştırma anketi sonuçlandı. Ankette CHP’li başkanlar arasında en başarılı belediye sonuçlarına yer verildi.Belediye Başkanlarının kendi seçmen grubunda değerlendirildiği araştırmada katılımcılara ‘Son 2 ayı değerlendirdiğinizde şehrinizin Büyükşehir Belediye Başkanı’nı başarılı buluyor musunuz?’ sorusu yöneltildi. Çıkan sonuçlara göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yüzde 61,4 oranıyla ile birinci sırada yer aldı.Başkan Böcek’i yüzde 59.2 oranı ile Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, yüzde 55,9 oranı ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş takip etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.