YILMAZ BÜYÜKERŞEN’DEN ÇİFTE STANDART ELEŞTİRİSİ

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Kayseri Şehir Hastanesi’ne yapılacak olan tramvay hattının Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılmasını eleştirdi. Büyükerşen, “Bakanlıklar yatırımlarını,şehirlerden aldıkları oya göre değil de hizmette eşitlik ilkesine göre yapmaları doğru olandır.”

YILMAZ BÜYÜKERŞEN’DEN ÇİFTE STANDART ELEŞTİRİSİ
12 Nisan 2018 Perşembe 12:17

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, basında da yer bulan Kayseri Şehir Hastanesi ulaşım projesinde tramvay hattının Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılması konusunda açıklamalarda bulundu.

Eskişehir Şehir Hastanesi’ne yapılacak olan tramvay hattı konusunda güçlüklerle karşılaştıklarını söyleyen Büyükerşen, “Yapımı devam eden Şehir Hastanesi’ne gidecek tramvay projemizi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak bin bir güçlükle kendi imkanlarımız ile yapmaya çalışıyoruz.

Oysa Kayseri’de yapılan Şehir Hastanesi’ne gidecek olan tramvay yapımının Ulaştırma Bakanlığı tarafından üstlenildiğini öğrendik. Yıllardır söylediğimiz gibi Bakanlıklar yatırımlarını, şehirlerden aldıkları oya göre değil de hizmette eşitlik ilkesine göre yapmaları doğru olandır.”dedi.

Büyükerşen, zorluklara rağmen projelerin tamamlanacağını belirterek şöyle devam etti: “Sevgili hemşehrilerim çok iyi biliyor ki göreve geldiğimiz günden bugüne kadar tüm projelerimizi bütün güçlüklere rağmen nasıl yaptıysak, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.