YILMAZ BÜYÜKERŞEN İLK 5’TE

Gezici araştırma şirketi, yerel yöneticileri halka sordu. Gezici’nin araştırmasına göre en başarılı ilçe ve büyükşehir belediye başkanı sıralamasının ilk 5’inde, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de yer aldı.

YILMAZ BÜYÜKERŞEN İLK 5’TE
26 Mart 2018 Pazartesi 10:33

Gezici Araştırma şirketi, 16-23 Şubat 2018 tarihleri arasında Türkiye çapında gerçekleştirdiği araştırmaya göre en başarılı büyükşehir ve ilçe belediye başkanları sıralamasının ilk beşinde AK Partili başkan yer almıyor.

KAYYUMLAR BAŞARILI

Diyarbakır, Tunceli, Van, Mardin, Balıkesir'de yapılan kayyum atamalarının sonrasında geçen yıla göre belediye hizmetlerini başarılı bulanların oranında yüzde 60 oranında artış yakalandı.

En başarılı büyükşehir belediye başkanı yüzde 64.2 ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün. 2'nci sırada yüzde 61.8 ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 3'üncü sırada yüzde 59.9 ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 4'üncü sırada yüzde 59.2 ile Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 5'inci sırada yüzde 58.9 ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu oldu. İlk 5 sıradaki başkanı, Tunceli Büyükşehir Belediye Başkanı kayyum Tuncay Sonel, İstanbul Büyükşehir Beledi Başkanı Mevlüt Uysal, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı kayyum Cumali Atilla, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu takip etti. (SÖZCÜ)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.