YHT’lere Kurban Bayramı için ek sefer

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla artan yolcu talebini karşılamak için ilave Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleriyle yolcu kapasitesinin 3 bin kişiye çıkarılacağını duyurdu.

YHT’lere Kurban Bayramı için ek sefer
29 Temmuz 2020 Çarşamba 14:42

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla artan yolcu talebini karşılamak için ilave Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleriyle yolcu kapasitesinin 3 bin kişiye çıkarılacağını duyurdu.   Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Artan yolcu talebini karşılamak üzere Ankara- İstanbul-Ankara hattında ek YHT  seferleri düzenlenecek. 30 Temmuz 2020 ile 3 Ağustos 2020 tarihleri arasında Ankara- İstanbul Söğütlüçeşme) hattında ek YHT seferi gerçekleştirilecek. Ek YHT’ler Ankara’dan saat 09.00, İstanbul’dan saat 16.45’de hareket edecek. Trenlerde sosyal mesafenin korunması amacıyla yüzde 50 kapasite ile sefer yapmaya devam edecek olan ek YHT’lerle 3 binin üzerinde ilave kapasite sunulmuş olacak." 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.