YETKİ BELGELERİ SEÇİMİ GERDİ

Eskişehir Ticaret Odası seçimlerinde oy verme işlemi devam ediyor. Seçime katılımın oldukça iyi olduğu gözlemlendi.

YETKİ BELGELERİ SEÇİMİ GERDİ
07 Nisan 2018 Cumartesi 13:28

Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen seçimlerde güvenlik önlemleri de üst seviyede. Seçimlerde mevcut başkan Metin Güler, Erdoğan Tekgöz ve Ayhan Sezer’in listeleri yarışıyor.

40 komitede 10 bine yakın üyenin oy kullanması bekleniyor. Seçimlerde Metin Güler ‘beyaz’, Erdoğan Tekgöz ‘kırmızı’, Ayhan Sezer ise ‘mavi’ pusula rengini tercih etti. Okulun etrafında gelen üyelere yemek ikramı yapılırken, araç yoğunluğu trafikte sıkışıklığına neden oluyor. 

Zaman zaman seçimlerde gergin anlarda yaşandı. Erdoğan Tekgöz, üyelerin yetki belgelerinin gasp edildiğini savunarak, “Sıkıntının tek nedeni, yetki belgelerinin dağıtılması konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Mevcut yönetimin yetki belgelerini kendi taraftarlarınca önceden almış olması, bizim yetki belgelerini alamamış olmamız, Oda’ya giderek belgeleri tek tek toplamış olmamız büyük bir sıkıntı. Biz bu boşluğu doldurmak için içeride verdiğimiz hizmeti de bir şekilde provoke ettiler ve insanlarımızın eziyet çekmesini istediler.  Şuana kadar katılım çok güzel. Oy kullanamayıp geri dönen ciddi bir rakam var. Ama normal olarak 8 binin üzerinde bir katılım bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.