Yenilenebilir enerjiyi destekliyoruz

Termik santralin insanlar ve canlılar üzerinde olumsuz etkileri olduğunu belirten Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Hasan Güler, önce insanı, canlıları, doğayı koruma politikaları çerçevesinde yenilenebilir enerji kaynaklarını desteklediklerini söyledi.

Yenilenebilir enerjiyi destekliyoruz
30 Kasım 2017 Perşembe 16:15

Eskişehir’e yapılması planlanan termik santral hakkında açıklama yapan Hasan Güler, termik santrallerin çevre ve insan sağlığı üzerinde olumsuz etkileri olacağından bahsetti.

Eskişehir’e yapılması düşünülen termik santralin ekonomi açısından faydalarının haricinde canlılar ve doğa üzerindeki olumsuz etkilerini yapılmış termik santral örneklerinden gördüklerine dikkat çeken Güler, “Önce insanı, canlıları, doğayı koruma politikamız çerçevesinde yenilenebilir enerji kaynaklarını desteklediğimizi ve bu konuda çalışmaların yapılması konusunu benimsediğimizin bilinmesini isterim” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.