YENİ STAT'TA ÇÖKME TEHLİKESİ

İstikbal Gazetesi önemli bir habere imza attı. Yoğun kar yağışı nedeniyle yeni stadyumun çelik halatlarında kopma olduğunu belirten haberde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelinin stattan tahliye edildiği ifade edildi.

YENİ STAT'TA ÇÖKME TEHLİKESİ
08 Ocak 2020 Çarşamba 11:51

İstikbal Gazetesi’nin sayfasına taşıdığı haberde şu ifadelere yer verildi.  

Yoğun kar yağışının ardından çatıda bulunan 4 direkte ki çelik halatlarda kopma yaşandığı ve çökme tehlikesine karşılık stadyum içinde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelinin tahliye edilerek Kredi Yurtlar Kurumu’na geçici olarak taşındığı öğrenildi.

Eskişehir Yeni Stadyumu yoğun kar yağışına dayanamadı. Stadyum’da dün itibariyle yoğun kar yağışının etkisiyle çatıda çökme tehlikesi oluştu. Öyle ki gün boyunca stadyum çatısından çıkan sesler herkesi ürkütürken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli tahliye edildi. Stadyum altında bulunan antrenman salonlarıda çalışmalara kapatıldı. Eskişehir Yeni Stadyumu'nda çatıda bulunan 4 direğin yoğun kar yağışı nedeniyle koptuğu ve bu kopma durumunun daha çok güney bölümde gerçekleştiği gelen haberler arasında.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.