"YENİ PROJELER ÜRETMEYE HAZIRIZ"

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek, yeni dönemde kendisine başarı dileklerinde bulundular.

"YENİ PROJELER ÜRETMEYE HAZIRIZ"
09 Mayıs 2019 Perşembe 11:56

31 Mart’ta gerçekleştirilen seçimlerde 5. kez Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Büyükerşen, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Son olarak Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Başkan Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Kendisine yeni dönemde başarı dileklerinde bulunan Kesikbaş, Sanayi Odası olarak belediyelerle uyum içinde çalışarak, yeni projeler üretmeye hazır olduklarını ifade etti. ESO olarak genç istihdam konusunda projeler ürettiklerini belirten Kesikbaş, hayata geçirecekleri Mesleki Eğitim Merkezi hakkında Başkan Büyükerşen’i bilgilendirdi.

Nazik ziyaretleri dolayısıyla Kesikbaş ve yönetimine teşekkür eden Başkan Büyükerşen de, çalışmalarında Sanayi Odası Yönetimine başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.