YAŞAYAN KÜTÜPHANE ESKİŞEHİRLİLERLE BULUŞTU

Yaşayan Kütüphane TOG – Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri iş birliği Hamamyolu Caddesi üzerinde bulunan Açık Hava Kütüphanesi’nde Eskişehirliler ile bir araya geldi.

YAŞAYAN KÜTÜPHANE ESKİŞEHİRLİLERLE BULUŞTU
11 Mart 2019 Pazartesi 16:44

Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın (TOG) insan haklarına ve insan onuruna saygıyı teşvik etmek, kişilere ve gruplara karşı ayrımcılığa yol açan önyargılarla ilgili farkındalık yaratmayı ve yapıcı diyaloglara olanak sağlamayı amaçlayan projesi ‘Yaşayan Kütüphane’ Eskişehirliler ile buluştu. 

Yaşayan Kütüphane TOG – Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri iş birliği Hamamyolu Caddesi üzerinde bulunan Açık Hava Kütüphanesi’nde Eskişehirliler ile bir araya geldi. 8 Mart Dünya Emekçik Kadınlar Günü nedeniyle farklı mesleklerden kadınların kitap olduğu ‘Yaşayan Kütüphane’ etkinliğine, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra çok sayıda Eskişehirli katıldı. 

Toplumda erkek mesleği olarak kabul görmüş meslekleri yapan kadınların ‘Yaşayan Kitap’ olduğu etkinlikte, okurlar yaşayan kitaplarla sohbet etti. Okurlar, kadınlara meslekleri ile ilgili sorular yöneltirken, kadınlar da kendilerine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verdi.  ‘Yaşayan Kütüphane’ etkinliğinde fotoğraf sergisi de yapıldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.