YARIN BU YOLLARA DİKKAT!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 25 motosikletlinin katılımı ile “Ulusal Egemenlik Korteji” düzenlenecek. Kortej dolayısıyla yarın bazı yollar kısmen trafiğe kapatılacak.

YARIN BU YOLLARA DİKKAT!
22 Nisan 2019 Pazartesi 16:46

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 25 motosikletlinin katılımı ile “Ulusal Egemenlik Korteji” düzenlenecek. Kortej dolayısıyla yarın bazı yollar kısmen trafiğe kapatılacak. Yapılan açıklamada,  23/04/2019 Salı günü saat: 18.30 da “Ulusal Egemenlik Korteji” adı altında 250 motosikletin katılımı ile kortej düzenlenecektir. Etkinlik; Tepebaşı Belediyesi önünden başlayarak, İsmet İnönü 1. Caddesi, İstasyon Caddesi, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi, Atatürk Bulvarı, Ulusal Egemenlik Bulvarı güzergahı sonrası Sazova Mahallesi Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu otoparkında sona erecektir. Trafikte yukarıda belirtilen güzergahları kullanacak vatandaşlarımızın etkinlik hakkında bilgi sahibi olmaları ve alınan trafik tedbirleri doğrultusunda yetkililerin uyarılarına riayet etmeleri önem arz etmektedir” denildi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.