VALİ ÇAKACAK TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olanlar için taziye mesajı yayımladı.

VALİ ÇAKACAK TAZİYE MESAJI YAYINLADI
12 Şubat 2019 Salı 10:35

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Yüzbaşı Ümit Özer, Yüzbaşı Semih Özcan, Astsubay Üsçavuş Yakup Avşar ve Astsubay Kıdemli Başçavuş İlyas Kaya için taziye mesajı yayımladı. Çakacak, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Eskişehir’in evladı Astsubay Kıdemli Başçavuş İlyas Kaya'nın şehit olduğu haberini derin bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayım. Vatan sevdasıyla vazifeye koşan ve kutsal bildiği değerler uğruna canını feda etmekten çekinmeyen şehitlerimize Allah'tan rahmet, Eskişehir'in evladı Astsubay Kıdemli Başçavuş İlyas Kaya'nın değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Eskişehir halkına başsağlığı diliyorum."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.