Vali Çakacak, BOYPLAST Üretim Tesislerini Ziyaret Etti

Vali Özdemir Çakacak, plastik enjeksiyon parça, serigrafi, gruplama ve plastik, metal parça boyama alanında faaliyet gösteren BOYPLAST Üretim Tesislerini ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Çakacak, BOYPLAST Üretim Tesislerini Ziyaret Etti
20 Şubat 2020 Perşembe 12:59

Eskişehir ekonomisine yön veren sanayi kuruluşlarının üretim alanlarındaki çalışmalarını yerinde görmek amacıyla fırsat buldukça bu tür ziyaretler gerçekleştirdiğini bildiren Vali Çakacak, sektöründe kaliteli üretim düzeyini yakalayan Eskişehirli firmaların tüm dünyaya ilimizi en iyi şekilde tanıttığını belirtti. Vali Çakacak, Eskişehir’i daha ileriye taşımak için şehirdeki tüm dinamiklerin birlikte hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ileten Saraç ise, ürün ve hizmetlerini en üstün kalite anlayışı ile sunmaya çalıştıklarını söyledi. Müşteri odaklı, toplam kalite felsefesini benimsemiş, sürekli gelişebilir üretim ve yönetim anlayışı ile sektörün en iyileri arasında yer aldıklarına dikkat çeken Saraç, müşterileri beklenti ve ihtiyaçlarını en yüksek seviyede karşılayarak, ürün ve hizmetler ile ilgili hızlı ve güler yüzlü bir şekilde çözümler ürettiklerini ifade etti.

Verdiği bilgiler için Metin Saraç’a teşekkür eden Vali Çakacak, daha sonra üretim tesislerinden ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.