Uzaktan eğitim için bilgisayar bağışladılar

COVID 19 salgını nedeniyle başlatılan uzaktan eğitime, imkansızlıklar sebebiyle katılamayan öğrenciler için Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin başlattığı yardım kampanyasına, Özel Çağdaş Okulları Okul Aile Birliği de katıldı.

Uzaktan eğitim için bilgisayar bağışladılar
03 Ekim 2020 Cumartesi 12:10

Eğitimin sürdürülebilir olması ve herkese eşit şekilde ulaşması amacıyla teknolojik imkanlara sahip olmayan öğrencilere;  Özel Çağdaş Okulları tarafından 11 adet bilgisayar ve internet erişimi desteğinde bulunuldu. Bilgisayarların teslim edildiği törende konuşan Okul Müdürü İsmail Samur, projenin hayata geçmesinde desteği bulunan herkese teşekkür ederek Özel Çağdaş Okulları Okul Aile Birliği’nin, geleceğimizin güvencesi olan öğrencilerimizi bundan sonraki süreçte de yalnız bırakmayacağını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.