UYUŞTURUCU AİLELERİ YOK ETMEYE DEVAM EDİYOR

15 yaşındaki İ.Ö uyuşturucu madde ticareti yapmaktan tutuklandı. Çocuğun anne ve babası da daha önce aynı suçu işledikleri için hapishanede oldukları öğrenildi.

UYUŞTURUCU AİLELERİ YOK ETMEYE DEVAM EDİYOR
14 Mart 2018 Çarşamba 16:11

Uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatan polis, hakkında çok sayıda suç kaydı bulunan 15 yaşındaki şüpheliyi yakaladı

Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir eve düzenlediği operasyonda şüpheli İ.Ö'yü (15) yakaladı.Gözaltına alınan şüphelinin üzerinde yapılan aramada satışa hazır 49 paket sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Öte yandan şüpheli İ.Ö'nün, anne ve babasının da uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan cezaevinde bulundukları öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.