Usluer: Birlikte yapacaklarımız bitmedi

24 Haziran seçimlerinin sonuçlanması ardından milletvekilliği görevinden ayrılacak olan Gaye Usluer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada her veda yeni bir yolun başlangıcıdır” dedi.

Usluer: Birlikte yapacaklarımız bitmedi
24 Haziran 2018 Pazar 12:59

Usluer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Vedaları çok sevmem. Bilirim ki; her veda, yeni bir yolun başlangıcıdır. Dikiz aynasına ara sıra bakarım. Geçmişten ders çıkarmak için. En çok da önümde uzayan giden yola bakarım. Dosdoğru, savrulmadan. Kolayca vazgeçmem, unutmam. Kindar değilim, ama ne kötüyü ne de kötülüğü yapanı unutmam. Yaptığım iş yapabildiğimin en iyisi olsun, yaptığım iş doğrularımla örtüşsün isterim. Böyle de çalışırım. Ve bugün, 7 Haziran 2015 seçimlerinden tam 3 yıl, 22 gün sonra yeni bir genel seçime saatler kaldı. Ülkemin dört bir yanından gelen güzel mesajlarınız, güzel dilekleriniz için bin teşekkür. Dedim ya vedaları sevmem. Sevdiklerimden vazgeçmem diye. Daha birlikte yapacaklarımız bitmedi. Güzel Eskişehir’imiz ve Güzelim Türkiye’miz için. Çocuklarımız ve onların geleceği için. Daha çok çalışacağız. Hak da, Hukuk da, Adalet de eninde sonunda gerçekleşir. Yeter ki; samimi olalım, yeter ki hak, hukuk ve adalete inanmaktan vazgeçmeyelim. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

 


Etiketler; #gaye usluer
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gülşen çobanoğlu - 6 yıl önce
yılmaz hoca ile eskişehir değişti ince ile Türkiye değişecek