ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER DOSTLUK İÇİN SAHAYA ÇIKTI

Anadolu Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Kulübü (ULOK) tarafından düzenlenen ‘Futbol Dostluk Maçları’ çekişmeli mücadelelere sahne oldu.

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER DOSTLUK İÇİN SAHAYA ÇIKTI
13 Kasım 2017 Pazartesi 11:10


Bu yıl ikincisi düzenlenen turnuva, dünyanın dört bir yanından Eskişehir’e gelen yabancı öğrencileri bir araya getirdi. Yunus Emre Yerleşkesi Kapalı Saha’da oynanan mücadelelerde, uluslararası öğrenciler kıyasıya mücadele etti. ‘Almanya, Hindistan, TÖMER, Filistin, Sudan, Cezayir, Afganistan ve Yönetim Kurulu’ takımlarından oluşan turnuvanın kazananı 4 haftanın sonunda belli olacak.

"Bu tür organizasyonlar aramızdaki bağı güçlendiriyor"
Böyle bir turnuvanın düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi İbrahim Nourdine, Komor Adalarından 2 sene önce Türkiye’ye geldiğini belirtti. Nourdine, “Çok iyi bir maç oluyor. Aramızdaki bağı güçlendiriyor. Kendi açımızdan ve arkadaşlarımız tarafından oldukça iyi oldu. Turnuvayı duyunca da hemen katıldık. Tüm yabancı öğrenciler bir araya geliyorlar. Her yıl düzenlediğimiz gibi bu yıl da düzenliyoruz. Bu ikincisi oldu. Bir de bahar döneminde olacak. Emeği geçen herkese ve bu sahayı bize sunan Anadolu Üniversitesi Rektörüne teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.