Türkiye’nin Venedik’i Eskişehir’in En Popüler Otelleri

Köklü bir tarihin ve modern yaşamın ustaca harmanlandığı il Eskişehir, tarihi yapıları, doğal güzellikleri ve eğlence olanakları ile Türkiye’nin en yaşanılır şehirleri arasında yer almaktadır.

Türkiye’nin Venedik’i Eskişehir’in En Popüler Otelleri
18 Ocak 2020 Cumartesi 16:27

Köklü bir tarihin ve modern yaşamın ustaca harmanlandığı il Eskişehir, tarihi yapıları, doğal güzellikleri ve eğlence olanakları ile Türkiye’nin en yaşanılır şehirleri arasında yer almaktadır. Öğrenci nüfusun yoğun olduğu şehirde, doğal güzellikler de en az tarihi yapılar kadar dikkat çekmektedir. Porsuk Çayı çevresinde yer alan konumu ile Venedik’e benzetilen Eskişehir, karasal iklim özelliklerine sahiptir. Yaz aylarının sıcak ve kurak, kış aylarının ise sert ve yağışlı geçtiği şehirde, Porsuk Çayı her mevsim ziyaretçilerine birbirinden eşsiz manzaralar sunmaktadır.

Tarihi, doğası ve gezilecek yerleri ile keyifli bir şehir tatiline olanak sunan Eskişehir, hem iş hem de gezi amaçlı konaklamalara hitap eden tesis seçeneklerine sahiptir. Her bütçeye uygun otel bulunan şehirde, Eskişehir tatil fiyatları tesislerin sunduğu hizmet seçeneklerine göre değişmektedir. 5 yıldızlı Eskişehir otellerinden, butik otellere ve pansiyonlara kadar zengin olanaklar sunmakta olan şehirde, tatil beklentinize uygun tesisi bulabilirsiniz.

%100 Misafir Memnuniyetini Yaşamak İçin Divan Express Eskişehir

Türkiye’nin köklü turizm ve otelcilik markalarından Divan bünyesinde hizmet veren Divan Express Eskişehir, dünya standartlarında lüks ve konforlu hizmet seçenekleri ile konuklarını ağırlamaktadır. Hem iş hem de gezi amaçlı konaklamalarda, hem lokasyonu hem de hizmetleri ile kusursuzluğu yaşatan tesis, Eskişehir Anadolu Havalimanı’na 19 km mesafede yer almaktadır. Misafirlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği şekilde tasarlanmış olan tesisin toplam 105 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı hizmet seçeneğine sahip tesiste, güne keyifli bir kahvaltı ile başlama olanağı sunulmaktadır. Tesis bünyesinde ayrıca 1 adet a la carte restoran mevcuttur. Gezi amaçlı konaklamaların yanı sıra iş hizmetleriyle de öne çıkan tesiste toplam 7 adet tam donanımlı toplantı salonu hizmet vermektedir.

Eskişehir’de Termal Otel Deneyimi Sunan TasigoHotels Eskişehir Bademlik Termal

Eskişehir’de hem tarihi hem de merkezi konumu ile dikkat çeken Odunpazarı mevkiinde konuklarını ağırlayan TasigoHotels Eskişehir Bademlik Termal, lüks ve konforlu bir konaklama deneyiminin yanı sıra termal hizmetleri ile ön plana çıkmaktadır. Hem iş, hem sağlık hem de gezi amaçlı konaklamalarınızda tercih edebileceğiniz tesis, şehir merkezine 1 km, Eskişehir Havaalanı’na 8 km mesafede yer almaktadır. Konforunuzun düşünüldüğü tesisin kullanışlı ve şık 164 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde tüm misafirlerine açık büfe kahvaltı hizmeti sunan TasigoHotels Eskişehir Bademlik Termal bünyesinde ayrıca 2 adet a la carte restoran hizmet vermektedir.

Eğlenceli olanakları ve sağlık hizmetlerini bir arada yaşatan tesis bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzu ve 1 adet termal havuz bulunmaktadır. Tesiste hizmet veren Aden SPA ise zengin dinlenme ve rahatlama olanakları ile dikkat çekmektedir. Çocuklarınızla birlikte keyifli bir tatil geçirebileceğiniz tesiste, oyun alanları ve çocuk kulübü hizmet vermektedir. İş amaçlı Eskişehir ziyaretlerinde de kusursuzluğu vadetmekte olan TasigoHotels Eskişehir Bademlik Termal’de farklı kapasitelere sahip tam donanımlı 14 adet toplantı salonu bulunmaktadır.

Eskişehir’in En Popüler Butik Oteli Porsuk Butik Otel

Eskişehir’in en meşhur ve en merkezi noktası Köprübaşı mevkiinde, nehre sıfır konumu ile eşsiz bir manzara sunan Porsuk Butik Otel, ev konforunu lüks ile bir arada yaşama olanağı yaratmaktadır. Eşsiz manzarasının yanı sıra merkezi konumuyla da avantaj sunan tesis, otogara 3 km, havaalanına ise sadece 6 km mesafede yer almaktadır. Hem şık hem de rahat 32 odasında konuklarını ağırlayan tesis, oda kahvaltı konseptine sahiptir. Açık büfe sabah kahvaltısı olanağının yanı sıra tesis bünyesinde yer alan 1 adet a la carte restoran gün boyu şık masalarda, lezzetli yemekler tatmanıza olanak sunmaktadır. Eskişehir’in gezilecek yerlerine yakın konumu ile dikkat çeken tesis, dinlenmek isteyen misafirlerine masaj odası ve hamamı ile hizmet vermektedir.

Eskişehir’de Merkezi Konum Avantajı Sunan İbis Eskişehir

Eskişehir’de merkezi konumu ile bölgenin tüm olanaklarını yaşama fırsatı sunan İbis Eskişehir, hem iş hem de gezi amaçlı konaklamalarda avantaj yaratmakta olan bir tesistir. Konuklarına sadece oda ve oda kahvaltı hizmet seçenekleri sunmakta olan tesis, konforlu ve kullanışlı 108 odaya sahiptir. Türk ve dünya mutfaklarından özel lezzetleri tadabileceğiniz tesiste, 1 adet restoran ve içeceğinizi yudumlarken keyifli anlar geçireceğiniz 1 adet bar bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptini tercih eden misafirlere her sabah açık büfe kahvaltı hizmeti sunulmaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.