TÜRKİYE SİRKİ ESKİŞEHİR'DE

Türkiye'nin en büyük, en güzel, en eğlenceli sirki Türkiye Sirki'nin hazırlayıp sunduğu "Mucizer Sirki Masalların Masalı" adlı gösteri Özdilek Avm Otoparkı sirk çadırında.

TÜRKİYE SİRKİ ESKİŞEHİR'DE
02 Mart 2019 Cumartesi 09:53

Türkiye'nin en büyük, en güzel, en eğlenceli sirki Türkiye Sirki'nin hazırlayıp sunduğu "Mucizer Sirki Masalların Masalı" adlı gösteri Özdilek Avm Otoparkı sirk çadırında. 1-31 Mart tarihleri arasında Eskişehir Özdilek AVM'de Türkiye Sirki Heyecanı yaşanacak.

Bu toprakların en iyi, en güzel ve en büyük çocuk etkinliği ülkemizin en büyük sirk çadırı ile Mucizeler Sirki Eskişehir'de Türkiye Sirkinin hazırlayıp sunduğu 17 tır malzeme, 50 kişilik ekip ile hazırlanan "Mucizeler Sirki - Masalların Masalı" adlı programda  şöhret kafaları ve hayvan maskotları eşliğinde, sihirbazlar, akrobatlar, lastik kızlar, top cambazları, bisiklet ekstrem showları, muhteşem danslar ve daha fazlası ile masal tadında, muhteşem bir gösteri sunulacak.  Bu masalsı gösterinin bilet fiyatları "enflasyonla topyekün mücadele kapsamında" öğrenci ve çocuklara 15 TL, yetişkinlere 25 TL den satılmakta.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berat - 5 yıl önce
güzel
Avatar
Işıl - 5 yıl önce
Merhaba gösteri saatleri nasıl acaba ona göre Bozüyük’ten geleceğiz