Türkiye Kamu Sen'den Afrin Harekatı'na destek

Eskişehir'de Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'de yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"na destek verdi.

Türkiye Kamu Sen'den Afrin Harekatı'na destek
13 Şubat 2018 Salı 14:10

Hamamyolu Caddesi'nde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan grup, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de yürütülen harekata katılan askerlere dua etti.

Türkiye Kamu-Sen Eskişehir Temsilcisi Haydar Urfalı, burada yaptığı konuşmada, Mehmetçiğin Afrin'de Türk milletinin kaderini yeniden yazdığını söyledi.

Türk milletinin yedi düvele yetecek güçte olduğunu vurgulayan Urfalı, şöyle konuştu:

"Birkaç çapulcuyu kullanıp, Türk'e diz çöktüreceğini sananlar, her bir askerimizin sinesinde 80 milyon yüreğin attığını bilsin. Türk askerinin ayak sesleri dünyanın dört bucağında düşmanın uykusunu kaçırıyor, hainlerin kulaklarında yankılanıyor. Biz Türk'ü Kürt'ü ile Laz'ı Çerkez'i Arap'ı ile biriz ve bütünüz. Kimseyle bir derdimiz ve düşmanlığımız yok. Bizim birliğimizi, dirliğimizi, bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlarla hesabımız var. Türk milleti bugün, 80 milyon tek yürek, tek bilek, kahraman Mehmetçik ile Afrin'e yürümeye hazır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.