“Türkiye iç ve dış müdahaleye açık hale getirildi”

AK Parti döneminde Türkiye’nin kademe kademe iç ve dış müdahaleye açık hale getirildiğini belirten Türkiye’yi kademe kademe içerden ve dışarıdan operasyonlara açık hale getirmiş olmanın bedelini vatandaşın ödediğini belirten Demokrat parti genel Başkanı Afyon Milletvekili Gültekin Uysal, “Şamda bir Cuma namaz kılacağız” diye çıkılan yolda evin yolu kaybedilmiştir” dedi.

“Türkiye iç ve dış müdahaleye açık hale getirildi”
09 Eylül 2018 Pazar 15:56

Ertuğrul Gazi’yi anma şenlikleri sonrasında Eskişehir’e gelerek burada partililer ile buluşan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal AK Parti döneminde Türkiye’nin kademe kademe iç ve dış müdahaleye açık hale getirildiğini belirten Türkiye’yi kademe kademe içerden ve dışarıdan operasyonlara açık hale getirmiş olmanın bedelini vatandaşın ödediğini belirtti. “Şamda bir Cuma nazmazı kılmak için çıkılan yolda gelinen noktada evin yolunun kaybedildiğini ifade eden Uysal,”Yurt dışından temin ettiği kaynakları üretmeden tüketen

Faydası tartışmaya açık kamu projeleri ile beraber 16 yıllık süreçte gelninen noktada başta tarım ve hayvancılık olmak üzere vatandaşlarımız alınlarının terinin karşılığını alamaz hale getirilmiştir.

Türkiye’nin başta işşizlik olmak üzere dış ticaret ve cari açık gibi pek  sorun ile karşı karşıya kaldığını belirten Uysal,”İktidar oldukları gündem itibaren Nimetleri cebe, külfetleri vatandaşa yıkma anlayışının sonucunu yaşıyoruz” diye konuştu.

İktisadi problemleri, bir takım müdahalelere açık hale getirilmiş olmayı Trump üzerine havale ederek çözmenin mümkün olmadığını belirten Uysal,  “Bütün bu gerçekler ortada iken dış güçler operasyon çekiyor” diyerek meselenin sorumluluğunu üzerinizden atamazsınız” diye konuştu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.