Tunca: Halbuki daha önce orada demokrasi bayramını kutlamışlardı

Partilerinin birinci yılı kutlamak için Valilik Meydanına gelerek açıklama yapmak isteyen İYİ Partililere Eskişehir Valili’ğinden yasak geldi. Olayı İl Başkanı Ramiz Tunca duyurdu.

Tunca: Halbuki daha önce orada demokrasi bayramını kutlamışlardı
25 Ekim 2018 Perşembe 13:40

Birinci yıl dönümü için Valilik Meydanına gelen İYİ Partililer burada yaptıkları çelenk koyma töreni ardından açıklama yapmak istedi. Ancak valilikten izin alınamadı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ramiz Tunca,  “Eskişehir’imizin mülki amirleri Vilayet Meydanında basın açıklaması yapılmasına izin vermezlermiş. Halbuki daha önce demokrasi bayramını kutlamışlardı orada. Bizim de yaptığımız girişim tamamen demokratik bir girişimdir. Bu tip açıklama yapılmasına izin verilmesi için bir kez daha değerlendirmeleri yapmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.