TÜM BEL SEN'DEN ATAÇ'A ZİYARET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) Eskişehir Şube Başkanı Şerif Özçimen’i ağırladı.

TÜM BEL SEN'DEN ATAÇ'A ZİYARET
18 Aralık 2019 Çarşamba 16:00

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, sendika temsilcileri ile temaslarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Tüm Bel-Sen Eskişehir Şubesi Başkanı Şerif Özçimen yeni yönetimi ile birlikte Başkan Ataç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Buluşmada sendika faaliyetlerinden bahseden Özçimen, hedeflenen çalışmalar konusunda da Ataç’a bilgiler sundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Ataç ise “Sendikal örgütlenmeyi her zaman destekledik. Belediye personelinin sendikalı olması herkes için faydalı olacaktır diye düşünüyoruz. Tüm sendikalar ile dostane ilişkilerimiz var ve hepsi ile işbirliği, uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz” diyerek konuklarına teşekkür etti.

Buluşma, hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.